close

Thursday, December 8, 2011

Just a word


Selamat pagi .
kepada para pem-bloggers yang tak tidur-tidur and yang belum tidur, aku bukan tak tidur tapi ter-bangkit pkul 3.35 tadi sempat plak IM dengan manyee tadi well dia baru habis update blog dia so aku pun usha-usha la blog dia mana tahu ada story hot panas ?
then baca punya baca baru aku faham apa masalah dia .


            *******************************
Rasanya dah emat hari aku single, 5 december hari tuh aku breakup dengan malik dia, ada lah sebab aku pun tak ingat apa, tapi kan aku tak tahu apa yang aku patut rasa , perlu ke aku sedih or happy? tapi kalau aku tahu cinta itu menyakitkan, rasanya aku tak perlu kut kenal cinta Haha .. Sakit kadang-kadang buat kita jadi bodoh kan? 


             ******************************
Weyy, apa agaknya kau tengah buat sekarang eh? kau happy ke or kau sedih ke or kau just macam aku tak tahu apa yag patut kau rasa? Tapi agaknya benda ni kau tak perlu pikir kut kan, bukannya penting sangat haha mungkin bukan jodoh kita Mwihihi .. So relax lah aku pun macam kau juga .. By the way nak tahu something? well agak memalu kan lah juga tapi ni blog aku kan suka hati aku la nak taip apa pun gua punya feeling bukan lu orang kankan ? lu orang just duduk diam-diam and baca tak payah nak complain-complain and kalau tak suka Hurmm follow my lead nampak "simbol" [ X ] atas sekali sebelah kanan berwarna merah? ada kankan then click pastuh there you go ok? 
oke,sambung balik cerita aku kat atas ni yang part By the way tuh, Hurmm , setiap kali aku online facebook, aku mesti usha-usha wall dia mamat tuh macam stalker pula.. Mana tau dia dah deleted semua pasal aku dari hidup dia well aku agak happy la jugak kan dia still tak deleted and aku pun tak tau kenapa aku selalu tengok wall dia ^-^
and aku happy jeh, Member aku pun cakap kalau aku betul-betul sayang dia better aku just lepas kan dia dariada aku paksa dia sayang aku macam desperate jeh lagi pun aku dah try yang terbaik .. Tapi aku Tak boleh buat apa-apa janji tetap janji, aku harap dia happy and hope dia jumpa orang yang betul-betul sayang and jaga hati dia ..


             *******************************
hari rabu lepas member aku call aku nama dirahsiakan well kitorang begayut lah sampai nak mampos panas telinga aku tahu tak Mwihihihi ..kisah dia macam ni , oye aku lupa nak cakap member aku ni perempuan dia dok story kat aku pasal dia dengan boyfriend dia ni dah tak sehaluan and kononnya si-perempuan ni dapat tahu yang lelaki ni dah tak sayang dia lagi .. Lebih kurang macam ni laa kitorang sembang pagi tuh ...


Trurtt trurtt .. trurrtt truurtt .. "Fone aku bunyi"
aku pun tengok laa siapa yang rajin sangat call aku masa tuh , dia pun bijak sangat tukar no tak pandai nak inform-inform kat aku then aku buat-buat tak layan laa kan ..pastu aku usha laa balik fone aku pergghh kau ada 24 misscall nombor tak dikenali then last dia call ...


aku pun ... *Tekan Answer ..


Gua : Hello *suara terpaksa
Gf : Hello *Sob Sob .....
Gua : Siapa ni haa ?
Gf : aku laa dohh *Teetttt* kenal tak 
Gua : Ouh kau keh , laa pahal babe call aku pepagi jahanam ni ?
Gf : aku baru clash ..
GUa : ...... >.<"
Gf : aku mintak maaf laa doh sebab ganggu kau tapi aku tak tahu nak citer kat siapa lagi ...
Gua : Hurm takpe-takpe ce kau citer kenapa, asal kau clash ?
GF : aku..citer kat dia aku open semua kat die pasal aku, aku citer kat dia pasal kisah silam aku tuh then , baru-baru ni aku overnight kat rumah member aku time tuh aku mabuk ... kau tau kan kalau dah mabuk macam mana ...
Gua : oke , then ape ? 
GF : HUrm aku tak kisah doh dia nak cakap apa tapi apa yang aku terkilan sampai sekarang ayat dia tuh betul buat aku sakit sampai aku tak tahu nak rasa apa sekarang ni *Menangis*
Gua : Ape yang dia ckapa kat kau sampai kau mcam ni ? 
GF : dia cakap kat aku macam ni " mintak maaf lah oke kalau ayat aku kasar tapi kan sebelum ni kau tuh pun dah memang bekas orang , kau tau bekas siapa ? belas pak cik kau " *MEnangis*
Gua : relax laa maybe dia sakit hati or marah kat kau .. kita tak tau kan ?
GF : ntah la doh, aku pun tak tahu aku just nak try jujur kat dia maybe die dapat accept kesilapan aku . tapi , lain pulak jadi .
Gua : tak tahu laa weh aku pun tak tau nak cakap ape , apa yang pasti kau pun faham kan ayat dia kalau kau nak terus an hubungan dengan dia aku rasa korang tak kan macam dulu lagi so better kau just tinggal kan dia sebelum kau sakit lagi .
GF : kau rasa aku bodoh keh ?
Gua : kau tak bodoh nak buat macam mana benda dah terjadi kalau kau jaga hati orang tapi orang just tak nampak , apa kata kau jaga hati kau dulu sebelum cuba jaga hati orang ...
GF : .......*Menangis* 
Gua : aku bukan nak pihak kat kau or bf kau tapi kau pikir la sendiri sampai bila kau nak jadi macam ni ? 
GF : takpe laa doh aku carik jalan clash ngan dia , hati aku betul-betul rabak kau tau masa dengar dia cakap macam tuh ..
aku tak salah kan dia tuk benci aku tapi aku happy sebab dia dah cuba buat yang terbaik .
Gua : ok laa if kau pikir cam tuh , huhu BTW babe aku dah ngantuk ni nanti esok kau call laa aku oke ..
GF : Ouh oke-oke , btw thankyou tau sebab dengar cite aku ni .
Gua : takde hal laa lu jangn laa nangis kang rabak mata lu plak Haha! 
GF : Oke-oke .. bye-2 night .
Gua : dah monin laa doh , haha  k laa bye ...


then aku pn Off fone, tai kan kesimpulan cerita aku ni apa yang aku tau si-perempuan ni betul-betul tengah sedih and rabak gila hati dia bayangkan laa apayang dia nak dengar lain daripada yang lain malah dia dah sedih tambah-tambah terilan pulak jadi dia ..
tekanan kan bila ada life macam ni *bukan nak memburukkan siperempuan (member aku pulak)haha takpe dia bukan nya ada blog pun , haha ! and dia tak akan tahu punya rahsia kita oke !


elok aku Single dia pun bleh single macam ada jodoh jeh aku ngan dia , haha ! tetttt kami perempuan oke ! Huahua ...


                 *****************************
Now story pasal aku rindu kat member aku dorang ni macam adik-adik aku jeh wan yan acap korang sekarang cemana haa ? dalama tak jmpe korang mentang-mentang balik kampung bukan nak g tau aku blah macam tuh jeh kan haram jadah betul >.<" yelaa aku tau laa siapa aku kan so takpa laa aku rela , tengok laa kangg aku dah takdaa tapaya carik aku *nak touching ni ! tau tak skunk ni kitorang sony dua orang jeh -_- aku ngan nik korang takde sunyi pulak bukit and taman tuh kau tau haha ! balik laa cepat-2 boleh lepak-2 cam sial lagi ? Hahaha ! dalama tak tontong and aku rindu nak tenok bole dengan acap , nd aku rindu yang budak tinggi , haha ! and wann yang muka tak srupa budak form3 tuh , Hahah ! 
balik laa bmc secepat mungkin , takde pape pun kat "kelantan" tuh kau balik sini wann ,, acap kau pun balik laa sini kat sg.besi takde pape pun ade cousin kau jeh tak best punnnn ...
Yann kau tuh , kat gombak pahal balik bmc cepatcepat! gombak tade function punnn , Hahahaha !


i miss you all and i miss my life when you were around , haha ! layan kan lagu aku kali ni ? sorry la jiwang sikit tapi , entry aku kali ni agak panjang cam sial skit tapi pape pun hope korang baca lajugak , mwihihihi ! aku tak dapat tidur s ni la kerja aku 


p/s thankyou for read my enrty and sorry laa kalau ade tertinggal huruf maklum lah aku pun manusia gak bukan robot so thankyou and have a nice day Bye-bye !

No comments:

;