close

Sunday, December 18, 2011

To you ♥ From Me


oke , ehem ehem ... seLamat pagi korang yang tak reti tido ni Mwihihi *sengeh-sengeh...
nak tau something ? hee ... oke aku tau music dah tukar lain tapi aku suka lagu ni and you guys just enjoy oke ...
                          
                               *********************************
Mula-mula aku nak bising kat blog busuk aku ni , P A S A L " facebook" dah berubah entah kenapa encik *Tuttttttt* tak ingat nama yang buat facebook so buat-buat ingat je ok, Hehe ..
aku pun tak tau apa nak jadi dengan facebook ni.. Dulu lain sekarang lain lepas tu entah apa-apa lagi zaman sekarang ni, bukan nak marah keh apa, cuma Errrr .. Encik *TuttT* tak bagi tau pun kat aku lepas tu aku pun tak tau macam mana nak guna, bengong betul la facebook sekarang ni macam cacat jeh aku tengok , Derr.. Lu orang pun sokong gua kan, mula-mula tak suka "renew" tapi bila dah biasa tiba-tiba encik *TuttttUTTT* "renew" balik mesti korang bengang kan KAN ! *Wink-Wink
tapi entah lah suka hati si encik *TutttTuTTttt* laa nak buat apa pun itu kan dia yang punya =.=
lantak dia laa aku tak kisah janji aku happy haha ! 


                      **********  Sini-Sini aku nak mula story ************
Hurm.. aku tak tahu macam mana nak mula kan cerita aku poyo je kan Mwihihihi ..
takde la hari ini aku tiba-tiba rajin sikit nak update bende bodoh ni blog =.= (jujur sangat pun tak boleh jugakan karang aku pulak yang kena balik) *garu kepala ... <---- mesti korang nampak warna pink kan warna merah jambu haihh ... Nak kata aku clik colour hitam memang hitam dekat sini (TIME EDIT) tapi bila tengok balik semua jadi pink so.. Terpaksa laa "Beta" guna colour "kebalu" HAHA ... kelabu laa ngeng korang pun ikut suka hati jeh baca terus MWIHIHIHIHI mesti korang TERSANGKUT KAN terpikir apa benda kebalu tuh haha ! *Oke ini aku gurau woi gurau jeh -_-
jangan nak "Marah" sangat laa kan kan, gurau-gurau pagi-pagi :D


*Bukan selalu korang dapat baca entry aku yang sebegini rupa lagi pun aku tak tahu, panjang keh atau tak enrty aku kali ni... Tapi aku nak bagitahu ni, aku akan stay guna warna *kelabu* ni sampai ending story aku tau .. Bukan apa aku MALAS penat nak clik-clik macam orang terencat akal, sekejap-sekejap nak RABA mouse tuh *Tergelak sorang-sorang (oke aku gelak depan pc) =.=" ............. tak cool langsung haihhh ....


Well aku guna colour ni untuk korang mudah baca takde la karang terkial-kial nak baca HAHA mana la tahu manusia , rambut jeh sama hitam spesis lain-lain (yang rambut ber-colour tuh wa no komen) apa yang aku tau orang-orang asia ni Start with BLACK and end with WHITE seakan-akan kebalu la juga........... HAHAHA oke aku tau tak lawak pun kan , huh ? maksud aku apa ?!? (maksud aku rambut la, kita baby rambut hitam kita tua nanti rambut jadi putih) paham ? ... Sambung balik, Sorry tau kalau korang rasa boring keh or tak biasa dengan music aku ni ke dan lain-lain, aku ni manusia juga kan? tak kan bintangtang "BINATANG" .........


NOW ! mesti nak tahu kan kenapa aku pilih lagu yang macam ni kot-kot korang terkejut or apa-apa la yang korang tak suka Heee .. Tapi-tapi kan lagu ni lirik dia goreng aku habis-habis *Senyum kambing sekejap ... Lagu ni aku aku letak kat "BELOG" aku kali ini sebab cerita dia mengisah kan ..... Korang la baca la ---> DISINI <--- Sweet jeh bila aku baca ...*macam-macam jela aku ni kan ? Haha ! sesuka hati laa wekk, *menguap panjangggggggggggggg !


                    **********************************************
Hurm .. menguap je lebih tapi mata cergas <-- (betul keh spelling aku ni) lagi, pastu tak lama mata aku macam panda ==' 
bulat-bulat hitam .. Serious aku tak boleh bayang kan *Sigh*
rasanya aku dah mengantuk la kut *padahal nak tengok cerita katun , Haha ! 
agak nyabelum masa lagi aku nak serious tentang blog ni ... kadang-kadang aku rasa melalui benda-benda yang pelik-pelik laa kita senang kenal orang lain kan ? *contoh nya macam aku ni entry panjang gedabak tapi cerati aku terabur then aku banyak buat lawak BODOH tapi aku tak rasa benda tuh bo*** haha ! sebab aku enjoy aku happy and aku terhibur sebab .. aku suka benda pelik-pelik ...
cerita pasal benda pelik-pelik aku rasa aku belum share lagi kan EHHHH !! daah aku dah share ...
yang aku tak suka CLOWN paling la aku benci sangat , then aku tak suka benda yang menakut kan macam cerita HANTU dan sama waktu dengan tajuk hantu tuh laa ~.~ 
BELON minta maaf ye aku tak suka belon (aku takut sebenarnya) ....LIPAS well itu musuh aku yang paling kuat sebab pertama kali kena "kejar" dengan lipas terbang then aku fobia he he he he =++=" KUMBANG Eeeeeee , aku benci kumbang sebab kumbang gigit aku BAPAK TANAK SAKIT PULAK TT^TT sebab tu aku benci .. ak jenis tak suka GELAP , tempat-tempat mana yang gelap memang aku tak suka HAHAHAHAHA !!!!!! lepas tuh aku nak PESAN ni kalau korang saja-2 nak buat aku takut .. INGAT kalau aku ati roh aku tak akan aman paham aku carik korang -_- Haihhh .


haha ! rasa tu jela untuk hari ni , hehe ! nanti lain kali aku share lagi mwihihihihi ....


p/s : kalau aku post benda merapu serupa macam ni makna nya aku tengah tension well tak semua orang boleh simpan kan ........... kang jadi gila tak kesian kat aku , Hehehe ! Selamat pagi dan salam sejahtera  ( sebenarnya aku ade banyak nak story tapi penat laa duk depan pc ni )
haha ! thankyou for the stop by guys , ngenng <3333



No comments:

;